De leukste kerstcadeaus

De leukste kerstcadeaus

Het is alweer bijna tijd voor de laatste feestdagen van het jaar, geniet van het lekkere eten, de top2000 muziek, je versierde huis en natuurlijk de kerstboom met sneeuw. Het enige wat nu nog mist om het feest compleet te maken zijn de cadeaus. Of je nu lootjes doet, surprises met gedichten of simpelweg voor iedereen cadeautjes koopt het blijft lastig om leuke cadeaus te verzinnen. De een zal dan ook een volle verlanglijst hebben (doorgestuurd), waar de ander zelf niet zo goed weet wat die wilt. Dan is het voor jou dus extra lastig om hier wel leuke cadeaus voor te verzinnen.

Een luchtje

En geurtje is eigenlijk altijd wel een leuk en goed cadeau om te geven. Wanneer iemand standaard hetzelfde luchtje draagt, is het makkelijk en kan je deze geven. Wanneer iemand veel verschillende luchtjes draagt is het handig om naar een parfumerie te gaan en hierover advies te vragen. Je kan dan de favoriet van die persoon kopen, eentje kopen die bijna op is of een soortgelijk geurtje zoeken en deze geven.

Sieraden

Er is geen vrouw die niet vrolijk wordt van sieraden, de een draagt zilver en de ander goud, de een houdt van subtiel en minimalistisch en de ander van statement en opvallend. Dit maakt het allemaal niet makkelijker om sieraden te kopen. Ook in dit geval is het handig om naar een juwelier te gaan of om stiekem even te kijken in het sieradendoosje wat ze al heeft liggen. Niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen kunnen sieraden heel leuk zijn zoals dat ene horloge dat al een lange tijd op de verlanglijst staat. 

Huisdecoratie

Die ene mooie plant, dat kaarsenhoudertje, een mooi plateau, een nieuwe klok, een vaas (met bloemen) of juist iets leuks voor aan de muur. Huisdecoratie is leuk voor zowel vrouwen als mannen en kan heel verschillend zijn. Zo kan je ook per persoon verschillende stijlen van decoratie geven. Tijdens kerst staat er een mooie kerstboom met versiering, maar dit hoeft niet te betekenen dat de rest van het jaar het huis niet mooi versierd kan zijn met leuke decoraties.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *